MENU ☰

Workshops voor kinderen

Wil jij ook leren goochelen?
Wil jij je vriendjes, ouders, of de meester ook kunnen verbazen?
Wil jij een leuke middag met Quintus organiseren?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Quintus komt naar je toe met alle benodigde spullen. Eerst geeft hij een korte voorstelling zodat iedereen weer weet hoe leuk goochelen is.

Daarna gaat hij jullie een aantal trucs leren die er goed uit zien maar die toch eenvoudig zijn om te leren. Bovendien zijn de trucs uit te voeren met alledaagse materialen zoals elastiekjes en snoepjes.

Workshop goochelen voor kinderen door Quintus de paarse goochelaar in Amsterdam

Leer goochelen van Quintus de paarse goochelaar

De workshops zijn bedoeld voor groepen volwassenen en kinderen vanaf ca. 8 jaar. Zij zijn uitermate geschikt voor een schoolactiviteit, familiedag of een kinderfeestje.

Direct boeken!

Enkele reacties van klanten:
"Dank voor de humorvolle leerzame goochelworkshop & optreden voor de kinderen vanmiddag! We hebben ons goed vermaakt."
"We hadden ter ere van oma's 98ste verjaardag een omadag met kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Quintus betoverde ons eerst met een fantastisch optreden. Daarna kregen de kleinkinderen in 3 groepen een workshop en gaven ze een show aan hun ouders en oma!!
Het was mooi om te zien dat iedereen plezier had en dat iedereen mee deed. Quintus heeft de kinderen super geholpen en  aan het einde van de dag ging iedereen met een glimlach naar huis.
Het was een supergezellige dag voor jong (5)tot oud(98). Waarbij Quintus zeer flexibel was met het invullen van de dag!! Nogmaals bedankt voor de fijne dag!!"
"Onze zoon van 10 wilde graag leren goochelen en gingen wij op zoek naar een goochelaar die privélessen wilden geven. We kwamen bij Quintus terecht. En daar zijn wij -en onze zoon- heel blij mee! Quintus is niet alleen een heel leuk persoon maar ook zeer professioneel en betrouwbaar. En hij bezit een bijzonder goed talent zijn kennis op een leuk manier door te geven. Dat is een truc op zich. En last but not least... wat een entertainer! We raden hem zeer aan."
Superleuk optreden en toegankelijke en onderhoudende workshop voor jong en oud! Iedereen was betrokken, geïnteresseerd, verrast en vermaakt. Humor, vaart, persoonlijke aandacht: aanrader.
Het was weer hartstikke leuk en vooral goed. Quintus voelt de sfeer goed aan. Goede voorstelling en daarna op begrijpelijke wijze een aantal nieuwe trucs geleerd. Trucs die mijn 6 jarige dochter inmiddels ook beheerst en waar ze al een aantal mensen mee heeft verrast. Absolute aanrader. We nodigen Quintus zeker nog een keer uit.
Quintus de paarse goochelaar is onlangs bij ons op de universiteit langs gekomen om een workshop goochelen te geven en dat deed hij geweldig! Hij heeft humor en weet van goochelen. De magie bleef grotendeels onverklaarbaar, maar hij heeft ons trucs heeft geleerd en vertelt over hoe goochelen in zijn werk gaat. 
Hij vertelt en goochelt met veel humor en grappen waardoor het niet voelt alsof hij gewoon een mooie show geeft (misschien een beetje onduidelijk maar je zult het begrijpen als je hem bezig ziet) en hij nodigt veel "vrijwilligers" uit op het podium. Die aanhaaltekens zijn expres omdat ik niet zeker weet of het eigen wil van mijn medestudenten en mij was of dat hij ons gemanipuleerd heeft. 
Zijn magie gaat van magische, vingervlugge goocheltrucs tot manipulatie waarbij hij zelfs jullie naar de voor hem gewenste plek kan krijgen.
Kortom: Geweldig show, veel humor, gezelligheid en zelf magie gebruiken om te kunnen verbazen!.
De kinderen hebben genoten van de show en workshop! Heel goed zoals je met hun omgaat want 10 meiden entertainen in de leeftijd van 8/9 jaar is natuurlijk best een uitdaging. Mijn dochtertje was de volgende 'the talk of the day' in de klas want ze hadden het er nog over, zo gaaf vonden ze het. Een aanrader voor iedereen die een iets geweldigs zoekt voor de verjaardag van zijn kind!
Ik was vandaag op een verjaardagsfeestje in Woerden. Een groep van ongeveer 10 kinderen vanaf 5 jaar t/m  13 jaar. Wat me vooral opviel was de humor, de betrokkenheid. Spelenderwijs de kinderen en ouders boeien en meenemen in de goochelkunsten. Laagdrempelig, creatief en improviserend met voldoende verbazing op Alle gezichten. Extra leuk dat de kinderen een aantal trucs konden leren na de huiselijke voorstelling. Onverwachts voor mij als ouder die naar een feestje ging. Heel vermakelijk. Dank je wel.
Een geweldig leuke avond. Vol verbazing gekeken en veel gelachen. Makkelijk te leren trucs die ook thuis een succes zijn. Superavond!
Quintus biedt aan de leerlingen van de basisschool een leuk en gevarieerd programma aan. Zowel in zijn taalgebruik als de vertoonde 'trucs' sprak hij de 100 kinderen erg goed aan. Hij betrekt de kinderen bij zijn show. Hierdoor reageren de kinderen verrast naar hem én de medeleerlingen. Hij betrok de feesteling bij zijn show. Dit was erg leuk. Na afloop van de show gaf hij nog een workshop waarin hij de kinderen twee trucs aanleerde. Een aanrader.
Zeer professioneel en toch nog heel fris en persoonlijk ingesteld. Betrok zowel (14) kinderen als de volwassenen. Eerst een demonstratie van 40 minuten, vervolgens een kleine pauze en een workshop van 90 minuten, waarbij minstens 4 verschillende trucs werden geleerd. Kinderen waren super enthousiast!
Gisteren een optreden en workschop gehad van Quintus tijdens de verjaardag van mijn man en dochter. Het gezelschap bestond uit een groep pubers en volwassenen. Het was een verassing en iedereen was zeer afwachtend en de meiden erg lacherig. Toen Quintus begon was dat snel over en zat iedereen op het puntje van zijn stoel. Na een korte voorstelling hadden degene die het leuk vonden een workschop (dat was dus bijna iedereen) Wij hebben een top avond gehad waar nog lang over nagepraat zal worden. Quintus bedankt voor deze leuke avond! Wij zijn heel nieuwschierig naar een langer optreden, dus wie weet tot ziens!!
Quintus heeft onze neven en nichten uit Nederland en Spanje verrast met zijn optreden en workshop. We hebben zelfs een paar van zijn trucs geleerd, die wij niet verder zullen vertellen. Hij is ook een echte entertainer, die je lachspieren en verbazingspieren (waar zitten die?) volop laat gebruiken!
Quintus heeft op het verjaardagspartijtje van Louk (10 jaar) diepe indruk gemaakt met zijn goocheltrucs. Tijdens de workshop die erop volgde hebben de kinderen een aantal leuke trucs geleerd waarmee ze velen versteld hebben doen staan. Een zeer geslaagde middag!
Ik ben erg tevreden over Quintus en over zijn show. Het optreden was bedoeld voor kinderen tussen 4 en 6 jaar maar er waren ook oudere kinderen bij die allen met belangstelling de show hebben gevolgd. De show heb ik thuis gegeven als afsluiting van het schooljaar. Kinderen en ouders hebben positief gereageerd op dit optreden.
Vandaag was het in de klas het gesprek van de dag. De goocheltruc werden uitvoerig
besproken en nagespeeld. Quintus is een sympathieke en rustige man. Die goed kan inspelen op de belevingswereld van het jonge kind. Zeker aan te bevelen.